EHBO vereniging Veenendaal - De Sterke Arm 10 - Veenendaal

Eerste Hulp bij Evenementen

Organiseert u een evenement en wilt u graag twee of meerdere EHBO’ers die toezicht houden in geval van nood?

Vraag op tijd EHBO’ers aan en voorkom dat uw evenement niet kan doorgaan omdat u geen EHBO’ers kunt inzetten. Vraag 4 weken van tevoren onze EHBO’ers aan, om een goede afstemming met de EHBO’ers te bewerkstelligen voor het evenement. Daarop kunt u een bevestiging verwachten, per e-mail of telefonisch. De verwachting is, dat de EHBO’ers worden gezien als gasten met zitplaats en waar ze regelmatig iets te drinken krijgen en zo nodig een lunch. Om een slachtoffer te kunnen behandelen is een beschutte plaats zeer gewenst, zonder dat iedereen zich ermee gaat bemoeien. De bezetting per hulppost is altijd 2 personen, bij grote evenementen worden uiteraard de hulpposten uitgebreid in overleg met de organisatie van het evenement. Wij zijn een organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers, dat betekent dat niet altijd het aantal gevraagde EHBO’ers gehonoreerd kan worden. Wanneer door die omstandigheden een evenement niet bemand zou kunnen worden, kan de vereniging daar niet voor aansprakelijk worden gesteld. (Denk hierbij vooral aan de zomerperiode dat veel evenementen meestal op dezelfde dag plaats vinden.)

Onze gediplomeerde hulpverleners staan graag voor u klaar!

De tarieven worden per uur berekend (niet per EHBO’er). Indien gewenst ontvangt u een offerte die gebaseerd is op de vooraf door u opgegeven uren. De factuur zal echter gebaseerd zijn op de daadwerkelijk uren inzet en de extra (anders of meer dan gebruikelijk) gebruikte materialen.

Wij hanteren de volgende tarieven:

  • Maandag t/m zaterdag van € 7,50 per EHBO-er per uur.
  • Op zondag € 9,50 per EHBO-er per uur.
  • Inzet van onze tent kost € 20,00.
  • Inzet van onze AED kost € 25,00 per stuk.
  • Voor bedrijven op aanvraag

Het minimumaantal hulpverleners per evenement is 2. Aanvragen voor hulpverlening ontvangen wij in verband met de planning gaarne zo spoedig mogelijk (voorkeur 4 weken voor aanvang*):
Voor het aanvragen van hulpverlening wordt u verzocht gebruik te maken van het aanvraagformulier EHBO-hulpverlening.

* Binnen deze termijn kan niet altijd gegarandeerd worden dat er EHBO’ers beschikbaar zijn.